Framtidens energilösningar

Vi på KS-Geoenergi levererar framtidens energilösningar för större fastigheter genom avancerad geotermisk teknologi. Våra miljövänliga uppvärmningssystem minskar både energikostnader och koldioxidutsläpp, vilket gör dem till ett idealiskt val för hållbar fastighetsförvaltning. Med en skräddarsydd approach optimerar KS-Geoenergi varje fastighets unika potential för geotermisk energiutvinning. Vårt expertteam säkerställer en sömlös integration av geotermiska system i både nya och befintliga byggnader. Genom att välja KS-Geoenergi, tar du fastighetsägare ett viktigt steg mot en mer hållbar och kostnadseffektiv energiframtid.

Referenser

Mirkas fabrik i Oravais

Vi får äran att leverera grön energi till tre av de största byggprojekten i Finland just nu. Det första vi vill presentera här är Mirkas fabrik i Oravais…
115 x 340 m, 39 x 100 m

Mirka

KS Geoenergi har borrat energibrunnarna sammanlagt cirka 39 km fördelat på 115 brunnar. Företaget monterade också markslangarna sammanlagt närmare 8 km för både uppvärmning som kylning.
6 x 300 m

Art Sauna Gösta Mänttä

Borrat 6 x 300 m installerat markslangar våren och sommaren 2021.

Aktuellt

KS Geoenergi Oy tar nya steg för att bli en ledande aktör inom Geoenergi

Det snart 20 åriga bolaget KS Geoenergi i Kronoby som jobbar med borrning av förnyelsebar geoenergi, dvs sollagrad värme och kyla i berggrunden, går nu in i en ny fas som bolag. För att stärka konkurrensförmågan och med en vilja att utveckla bolaget valde grundarna Stefan Storvall och Sven Nynäs...

Allt för ett minskat trycket på miljön

Att bergvärme är ett miljövänligt uppvärmningssystem är vida känt. Men vi tar det ett steg längre. Vi gör allt för att även borrningen av energibrunnarna blir så skonsamma som möjligt för miljön.

 • Vi har investerat i nya borraggregat som är avsevärt bränslesnålare än motsvarande äldre modeller, här...

Tjänster

 • Planering
 • Besparingen
 • Finansiering
 • Ta med oss redan från starten av projektet

  KS Geoenergi erbjuder heltäckande planerings- och konsulttjänster avseende bergvärme för större fastigheter. Vår expertis inkluderar noggranna geologiska undersökningar för att säkerställa optimal placering av energibrunnar och beräkning av den potentiella värmeeffekten. Vi tar även hand om kostnadskalkyler som är anpassade efter dina specifika behov och fastighetens storlek för att säkerställa kostnadseffektiva lösningar.

 • Därför sparar du

  KS Geoenergi tillhandahåller tjänster för optimering av energisystem, där vi noggrant analyserar och justerar din befintliga anläggning för att maximera dess effektivitet och minska energikostnaderna. Vi erbjuder regelbundet underhåll av systemet för att förebygga driftstopp och förlänga dess livslängd, säkerställande av en kontinuerlig och pålitlig energiförsörjning

 • Spara och avkorta

  KS Geoenergi förstår att uppgradering till ett mer kostnadseffektivt uppvärmningssystem är en viktig investering, och erbjuder därför flexibla finansieringslösningar som sprider ut kostnaden över flera år. Detta underlättar övergången för våra kunder till hållbar energi genom att minska den initiala ekonomiska bördan och istället omvandla det till en hanterbar långsiktig kostnad.

Kontakt

Uppgifter om fastigheten