Tulevaisuuden energiaratkaisut

KS Geoenergi tarjoaa tulevaisuuden energiaratkaisuja suuremmille kiinteistöille edistyksellisen geotermisen teknologian avulla. Ympäristöystävälliset lämmitysjärjestelmämme vähentävät sekä energiakustannuksia että hiilidioksidipäästöjä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kestävään kiinteistönhallintaan. Räätälöidyn toimintatapamme avulla optimoimme jokaisen kiinteistön potentiaalin geotermisen energian tuottamiseksi. Asiantuntijatiimimme varmistaa geotermisten järjestelmien saumattoman integroinnin sekä uusiin että olemassa oleviin rakennuksiin. Valitsemalla KS Geoenergin kiinteistön omistajat ottavat tärkeän harppauksen kohti kestävämpää ja kustannustehokkaampaa energiatulevaisuutta.

Referenssit

Mirka

KS Geoenergin toistaiseksi toiseksi suurin hanke on Mirkan Pietarsaaren tehtaan energiakentän rakennus. KS Geoenergi porasi yhteensä noin 39 km, 115 kpl energiakaivoja.

Art Sauna Gösta Mänttä

Porattu 6 x 300 m, siirtoputket asennettu keväälla ja kesällä 2021.

Käpylän Onni

Yhdessä LVI Eilolan kanssa toteutimme maalämpöurakan Laptin rakennusprojektin Asunto OY Helsingin Käpylän Onni Mäkelänkadulla.

Ajankohtaista

KS Geoenergi Oy ottaa uusia askeleita tullakseen johtavaksi toimijaksi geoenergia-alalla

Pian 20-vuotias yritys KS Geoenergi Kruunupyyssä, joka työskentelee uusiutuvan geoenergian porauksen parissa, eli auringossa varastoidun lämmön ja viileyden hyödyntämisen kallioperässä, siirtyy nyt uuteen vaiheeseen yrityksenä.
Kilpailukykynsä vahvistamiseksi ja halulla kehittää yritystä perustajat...

Kaikki ympäristön kuormituksen vähentämiseksi

On laajalti tiedossa, että maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Me menemme askelen pidemmälle. Teemme kaikkemme, jotta myös energiakaivojen poraaminen olisi mahdollisimman ympäristöystävällistä.

 • Olemme investoineet uusiin porauslaitteisiin, jotka kuluttavat merkittävästi vähemmän...

Palvelut

 • Suunnittelu
 • Säästö
 • Asennus
 • Ota meidät mukaan heti hankkeen alusta saakka

  Yli kymmenen vuoden kokemus energiakaivoporauksista tarkoittaa, että meillä on yhtä ja toista jaettavaa. Voimme suunnitella koko projektin selvitystyöstä asennukseen asti.  Autamme sinua välttämään kompastuskivet, joita hanke voi tuoda mukanaan.

 • Tästä syystä säästät

  Miten maalämpö toimii? Jokaista lämpöpumpun käyttämää kilowattituntia kohti järjestelmä tuottaa 3-5 Kwh. Parhaan mahdollisen tehon saavuttamiseksi on tärkeää, että porakaivon syvyys, lämpöpumpun teho ja lämmityssilmukat suunnitellaan toimimaan yhdessä mahdollisimman hyvin. Järjestelmän säätäminen on myös ensisijaisen tärkeää.

 • Koko paketti yhdeltä toimittajalta

  On turvallista käyttää toimittajaa, joka ottaa hankkeesta kokonaisvastuun. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä useisiin eri toimijoihin, jotka pahimmassa tapauksessa syyttelevät toisiaan, jos ongelmia ilmaantuu. Otamme kokonaisvastuun, eikä sinun tarvitse itse ottaa yhteyttä sähköasentajiin, kaivinkoneenkuljettajiin, LVI-asentajiin jne.

Yhteys

Kiinteistön tiedot